Societat 24/10/2020

Els parcs i jardins de Palma tancaran a les 20 h a partir de diumenge

Els únics que mantindran l'horari habitual -fins a les 21 hores- seran els de la Riera i les Estacions

Ara Balears
1 min
Imatge del parc Krekovic.

PalmaEls parcs i jardins de Palma tancaran, a partir d'aquest diumenge, a les 20 hores, segons ha informat Efe. Els únics espais que estaran oberts fins a l'horari habitual -les 21 h- seran el de la Riera i el parc de les Estacions.

Cort ha informat de l'aplicació de l'horari d'hivern als 44 parcs i zones verdes de la ciutat. Les instal·lacions públiques obriran a les vuit del matí, però continuaran tancats els jocs infantils, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Cal recordar que a partir d'aquest dissabte entren en vigor les noves restriccions dictades pel Govern balear a Mallorca i Eivissa per contenir els contagis de coronavirus. Entre d'altres, es prohibeix l'ús de la barra als bars i la venda d'alcohol per part dels comerços a partir de les 22 hores. També es limiten les reunions socials a un màxim de sis persones.

Els casals de barri tanquen dia 26

Els casals de barri de l’Ajuntament de Palma estaran tancats aquest dilluns vinent, 26 d’octubre, per tal d'adaptar-se a la nova normativa d’aforaments del Govern balear. La mesura dictamina que la cabuda de les activitats ha de ser del 30% i no superar, en cap cas, les 15 persones. Per això, l’Àrea de Participació Ciutadana reestructurarà les activitats que actualment estan programades, tant les organitzades pels veïns com les de la Regidoria.

stats