Naixement
Societat 14/07/2023

Ja se sap quin és el nom de la 'nena de les campanades': Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz són pares

Ha nascut la filla de la presentadora de televisió i del tres estrelles Michelin, en un mar de polèmica per la pressió mediàtica dels mitjans

2 min
A favor de Cristina Pedroche

Barcelona"Vine quan vulguis, t'estem esperant", era el missatge que dijous a última hora la presentadora d'Atresmedia Cristina Pedroche penjava a Instagram. Dit i fet: la seva filla ha nascut aquest divendres al matí. El nom de la criatura, que s'ha mantingut en secret durant tot aquest temps, ha estat revelat en aquesta publicació a Instagram pocs instants després que la mare donés a llum a Laia Pedroche Muñoz. Cristina Pedroche i el xef amb tres estrelles Michelin Dabiz Muñoz acaben de ser pares, ha estat un part natural "ràpid i sense complicacions". Així i tot, actualment és a l'Hospital de Montepríncipe de Madrid, concretament en una "planta diferent de la de maternitat" per evitar filtracions i la remor dels periodistes, segons han avançat fonts properes de la comunicadora.

A diferència del part, el que sí que ha suposat complicacions a la parella és la pressió mediàtica que han rebut al llarg dels nou mesos d'embaràs. Ja a finals de gener, la presentadora de Zapeando va confessar que no se sentia segura de publicar imatges del seu procés de gestació: "És el més bonic que m'ha passat i em fa por no estar preparada per aguantar les males paraules, les crítiques i ls comentaris negatius". Però amb el pas del temps ha anat relativitzant aquest pànic i a través de les xarxes ha compartit fotografies i tota mena d'informació de la seva "beba", tal com l'anomenen, als seus més de 3 milions de seguidors.

De fet, un dels retrets que més se li ha fet en aquest últim temps és que gosés ensenyar la panxa a la televisió. La periodista, de 34 anys i que tot just va deixar de treballar en pantalla fa dues setmanes, sempre s'ha defensat a aquestes crítiques constants amb assertivitat i vehemència: "Sento que a alguns us molesto. Estimo els canvis que està experimentant el meu cos per crear vida. No penso amagar-la mai, perquè segur que després la trobaré a faltar".

La notícia, a toc de campana

Sense anar més lluny, la notícia de l'embaràs no la van donar els futurs pare ni mare, sinó la revista Lecturas –de la mateixa manera que han tret l'exclusiva sobre el fill "no desitjat" d'Osborne i Gabriela Guillén–. Tan sols faltava un dia perquè Pedroche sortís a lluir els seus mediàtics vestits a les campanades del 2023, quan la revista del cor anunciava que la madrilenya i Dabiz Muñoz, de 43 anys, esperaven un fill. No els va agradar gens. "No hem pogut escollir ni quan ni com donàvem la notícia. No han estat ni els nostres temps ni les nostres maneres, i això ens posa molt tristos", declarava la periodista a les xarxes. A més, en el moment de la difusió de l'exclusiva encara no havien passat tres mesos d'embaràs, cosa que va definir com una "línia vermella que mai s'hauria de creuar".

stats