Polèmica
Societat 21/04/2023

Iván Ferreiro sobre Rafel Nadal: "Em toca els ous l'exemple de merda que dona jugant un partit fet pols"

En una entrevista amb 'Esquire', el cantant ha criticat el tennista en qüestions de salut mental

ARA Balears
1 min
Iván Ferreiro

PalmaIván Ferreriro ha carregat contra Rafel Nadal, entre altres figures públiques, en una entrevista a Esquire. El cantant, quan se li ha demanat sobre qüestions relacionades amb la salut mental, ha assenyalat que ell mateix va tenir una depressió i que el seu pare, també. "Em toca els ous, per a mal, Rafel Nadal. L'exemple de merda que dona jugant un partit fet pols. I tothom diu: 'Quin bon exemple per als nins!', doncs jo pens que és un exemple de merda".

En relació amb això, Ferreiro ha lamentat que "hem tardat molts d'anys a aconseguir que, quan ens trobam malament, no hàgim d'anar a fer feina, perquè aquest milionari, per tenir una medalla, ens digui que va jugar amb un peu romput".

Així, el cantant ha fet una crítica al món dels esports, especialment al de futbol. "Els de la FIFA fan partits a l'Argentina quan hi ha una dictadura, o a Qatar, on no es respecten els drets humans", ha expressat al mitjà, i ha afegit que "ara hi ha un futbolista que ingressarà a la presó per violador, i si entres a Twitter, més de la meitat de la gent el defensa".

Cap al final de la pregunta, Ferreiro s'ha referit a la part de la societat que "sí que sembla avançar en aspectes necessaris, com ara el feminisme, la salut mental, i que defensa que la violació no té per què ser un acte amb hòsties pel mig, que pot ser una cosa molt subtil". "Hi ha una altra part molt 'nyu' que no ho entén", ha conclòs.

stats