Comerç
Societat 27/02/2023

La IV edició de la campanya de vals de descompte distribuirà 100.000 bons arreu de Palma

Els vals tindran un valor de 10 euros per compres de 16 euros o més

ARA Balears
2 min
Comerços tancats a causa de la pandèmia del coronavirus.

PalmaLa nova edició de la campanya de vals de descompte que ha posat en marxa PalmaActiva es desenvoluparà a finals de març amb un total de 100.000 bons, pressupostats en un milió d'euros. Així ho ha explicat aquest dilluns en roda de premsa el batle de Palma, José Hila, qui ha detallat que, en aquesta quarta edició, els vals tindran un valor de 10 euros per compres de 16 euros o més i es mantindran els mateixos comerços de l'anterior campanya, quan ja es varen ampliar.

A més, es podran utilitzar fins a un màxim de nou bons per usuari i un màxim de tres per comerç, amb l'objectiu d'evitar les aglomeracions que es varen produir en altres edicions. Aquest dijous començarà el període d’adhesió per als establiments que hi vulguin participar. Des de PalmaActiva es fa una estimació que a la present edició podrien participar fins a 400 establiments.

Novetats

En la present edició, canvia la quantia dels vals i baixa el consum mínim, que passa a ser de 16 euros a 10 euros de descompte. Només es podran acumulats fins a tres vals a cada establiment, això són 20 euros de descompte per 48 euros de despesa.

Cada ciutadà major de setze anys podrà disposar d'un total de 9 vals, és a dir, cada persones es pot beneficiar de fins a 90 euros. Pel que fa a l'alliberació dels vals es farà en tres períodes de repartiment amb una periodicitat quinzenal. El primer repartiment es farà quan es posi en marxa la campanya mentre al segon es repartirà el 50% de la totalitat dels vals entre aquells establiments que hagin bescanviat un mínim del 55% dels vals assignats a la primera remesa.

El tercer i darrer repartiment es farà entre els establiments adherits que hagin bescanviat el 100% dels vals del primer repartiment i el 40% del segon repartiment,

Com a novetat l'alliberació d'aquests vals es farà sempre a les 17 h. Per aquesta edició, a més, s'ha fet una licitació per a una plataforma que permeti fer la inscripció dels comerços i de les activitats econòmiques interessades, i també el bescanvi dels vals, és a dir, que el comerç pugui pujar directament el justificant de la compra i fer el bescanvi efectiu del val. Els ciutadans, a més, podran accedir per consultar quants de vals han consumit i de quants disposen encara.

stats