Separació

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa trenquen la seva relació

L'escriptor, de 86 anys, i la famosa filipina, de 71, van confirmar la seva relació sentimental fa vuit anys

2 min
Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler en un partit de tenis a Madrid

Barcelona“El Mario i jo hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament. No vull fer cap declaració més i agraeixo als amics i mitjans de comunicació que ens ajudin amb aquesta decisió”. Amb aquestes poques paraules, però amb un ampli reportatge fotogràfic, s'ha acomiadat Isabel Preysler del que ha sigut el seu company durant els últims 8 anys de relació. A través de la portada de la revista ¡Hola!, la filipina ha anunciat la seva ruptura amb el Nobel de literatura, amb qui va començar una relació, fa gairebé una dècada, que va sacsejar la premsa rosa espanyola per inesperada, ja que ningú els havia vist mai junts, tot i que es coneixien de feia anys.

Encara que l'exdona de Julio Iglesias no ha donat ni detalls concrets ni ha abordat en profunditat els perquès de la ruptura, pel reportatge es pot deduir que ha sigut ella qui ha posat fi a la història d'amor. L'única causa que s'assenyala de manera general és la "gelosia infundada" que li hauria fet prendre la decisió de deixar l'escriptor peruà. Una decisió que, argumenta, li permetrà "tenir una vida familiar tranquil·la, sense ensurts, sense discussions ni problemes".

Preysler, de 71 anys, va conèixer Vargas Llosa el juliol del 1986, quan ella li va fer una entrevista precisament per a ¡Hola!', a partir de la qual va sorgir una amistat que amb el pas dels anys es va convertir en una relació sentimental. L'escriptor, de 86 anys, va convertir-se en un personatge molt popular a Espanya després que es conegués la relació amb Preysler. De fet, la seva faceta de nou famós a Espanya ha estat explotada per la família de Preysler, que va portar el Nobel a aparèixer en programes com MasterChef o el docu-reality La Marquesa, protagonitzat per Tamara Falcó.

Preysler i Vargas Llosa van donar a conèixer que estaven junts el febrer del 2015, quan ella tenia 63 anys i Mario Vargas Llosa, 78. Ella feia uns mesos que s'havia quedat viuda de Miguel Boyer i ell encara estava casat amb Patricia, la seva dona de tota la vida, cosa que li va ocasionar molts problemes amb alguns dels seus fills. De fet, la relació també li hauria sortit cara a Preysler, ja que en aquell moment es va escriure que la seva filla petita, Ana Boyer, hauria viscut malament la proximitat de la relació amb la mort del seu pare i, per això, s'hauria distanciat de la mare.

stats