Catifa vermella
Societat 26/05/2023

Irina Shayk deixa Canes sense paraules amb els seus vestits

La supermodel russa ha causat sensació al festival gràcies als seus estilismes

2 min
Irina Shayk

BarcelonaIrina Shayk no ha presentat cap pel·lícula al Festival de Canes, però ha sigut una de les grans protagonistes. Els seus atrevits estilismes han fet que totes les seves aparicions a la catifa vermella hagin estat comentades. Hi ha hagut dos looks que han cridat especialment l'atenció de la premsa: un sostenidor de pell i un vestit transparent que deixa veure la roba interior, una de les tendències de moda d'aquesta temporada.

Irina Shayk al Festival de Canes.

El primer estilisme que Shayk va lluir per a la presentació de la pel·lícula Firebrand, és un conjunt de la col·lecció de tardor/hivern 2023 de Mowalola, una dissenyadora de moda nigeriana instal·lada a Londres. Consisteix en un top-sostenidor de pell amb forma de bandana i una faldilla de tir ultrabaix amb una cremallera a la part de dalt. Aquesta peça recorda la moda de principis dels 2000. Pentinada de manera senzilla i amb un maquillatge molt natural, la model rematava l'estilisme amb un contundent collaret de diamants de Messika.

L'altre conjunt amb què Shayk ha marcat la diferència a Canes és el que va triar per assistir a la gala organitzada per l'edició britànica de la revista Vogue, que va tenir lloc a l'Hotel Martínez de la ciutat francesa. La supermodel va destacar entre totes les convidades gràcies a un vestit completament transparent que deixava veure un conjunt de llenceria de Gucci que portava estampat el logo de la firma. Shayk va complementar el look amb un espectacular collaret de pedres brillants, uns guants negres semitransparents, unes mitges curtes i unes sandàlies de tires. Pel que fa al maquillatge, va apostar pels llavis vermells i va mantenir el misteri amb unes ulleres de sol fosques. Quan va avançar la nit, Shayk es va cobrir amb un blazer negre a conjunt.

stats