Societat 22/05/2022

Investiguen un menor per conduir un cotxe a 189 km/h a la via de cintura de Palma

Els fets van tenir lloc el 15 de maig

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaLa Guàrdia Civil ha investigat un menor de 17 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir un cotxe a la via de cintura de Palma a 189 quilòmetres per hora (km/h). Segons ha informat Europa Press, un equip de radar de la Guàrdia Civil de Trànsit va detectar el 15 de maig un cotxe al quilòmetre 1,400 de la Dt.-20 que circulava a 189 km/h, tot i que la velocitat màxima de la via està limitada a 80 km/h.

En primera instància, i per l'alta velocitat a la qual circulava el vehicle, no el varen poder aturar, per la qual cosa es va passar avís a la Central Operativa de Trànsit perquè les patrulles dels diferents cossos policials estiguessin atents per poder localitzar el cotxe.

Després de nombroses gestions i comprovacions, els investigadors de Trànsit van poder esbrinar que qui conduïa el vehicle era un menor de 17 anys, que havia agafat les claus del cotxe sense que l'amo, que era un familiar seu, se n'adonàs i es va dirigir a la via de cintura a gran velocitat.

stats