Societat 13/02/2018

Interès d'implantar els Estudis de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la UIB per part del COLEF

El Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de les Illes Balears es reuneix amb la UIB per tal d'establir un conveni de col·laboració

Ara Balears
1 min
Reunió del COLEF i la UIB

PalmaEl rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, i el vicerector de Docència, Joan Frau, es varen reunir ahir, 12 de febrer, amb una delegació del Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de les Illes Balears (COLEF), encapçalada pel seu president, Antoni Muñoz. A la reunió, hi assistí també el doctor Pere Palou, professor de l'àrea de coneixement d'Educació Física i Esportiva del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i investigador principal del Grup D'Investigació en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de la UIB.

L'objectiu de la reunió era establir les bases per a la signatura d’un conveni de col·laboració. Muñoz va presentar el col·legi professional i també va explicar les principals línies de treball per el 2018, entre les quals destaca la conjunció de suports per a la regularització de la professió. En aquest sentit, el president del COLEF va mostrar l’interès del col·lectiu en la possible implantació del grau d’Estudis de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la UIB.

stats