Mobilitat
Societat 27/09/2022

Innobus-Tur, el projecte per avançar cap a la digitalització del transport públic a Palma

La iniciativa ha estat finançada amb fons de la Unió Europea

ARA Balears
1 min
Autobús de la EMT

PalmaDesprés d'un any treballant en el projecte, representants de les quatre ciutats (Palma, Sant Sebastià, Màlaga i Las Palmas) que participen a Innobus-Tur s'han reunit aquest dimarts a Sant Sebastià per analitzar els avenços de les accions que s'estan fent. La iniciativa, que ha estat finançada amb fons de la Unió Europea, té l'objectiu de digitalitzar el transport públic.

Durant la presentació, el batle de Palma, José Hila, ha destacat "la importància d'una iniciativa que ha estat capaç d'ajuntar quatre empreses de transport de grans ciutats". En aquest sentit, ha apuntat que "és la demostració que feim feina per avançar en la digitalització i la millora de la informació en temps real, un treball que repercutirà directament en la ciutadania".

Cort ha recalcat que amb aquest projecte es pretén aconseguir una major eficiència del sistema, millor accessibilitat i avantatges per als usuaris, així com augmentar la satisfacció i l'atractiu del transport públic per als residents i visitants d'aquestes ciutats d'atractiu turístic.

stats