Ruptura
Societat 22/02/2023

Aquests són els plans de la infanta Cristina per divorciar-se d'Iñaki Urdangarin

Segons 'Lecturas', la filla del rei emèrit està disposada a pagar pel silenci de l'home que encara és el seu marit

2 min
La infanta Cristina  i Iñaki Urdangarin se separen

BarcelonaL'estranya relació que mantenen actualment Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin no hi ha per on agafar-la. Des que ell va sortir de la presó per haver fet uns negocis que a ningú de la seva família política li semblaven estranys, l'exjugador d'handbol ha estat mantenint en obert una relació sentimental amb Ainhoa Armentia, una advocada a la qual va conèixer al despatx on va començar a treballar per reinserir-se a la societat després de la privació de llibertat. Aquesta nova situació sentimental de l'exgendre del rei emèrit, però, no s'ha vist traduïda en una ruptura legal ni completa amb la seva exdona, amb la qual porta casat 24 anys. De fet, la infanta d'Espanya Cristina de Borbó encara porta l'anell de casada.

Tot i això, segons explica avui Pilar Eyre a Lecturas, la darrera escapada d'Urdangarin amb la seva xicota a Baqueira Beret hauria fet prendre una decisió definitiva a la germana del rei Felip VI, que s'hauria sentit humiliada al veure que el seu ex recorre amb una nova parella els llocs on ells gaudien plegats. De fet, ¡Hola! fins i tot va publicar que Urdangarin, coincidint amb les dates de Sant Valentí, s'havia emportat la seva nova parella a la casa de la família reial a La Pleta, la urbanització de muntanya d'esquí més prestigiosa de la zona. Per aquest motiu, es veu que ara Cristina ja no vol perdre més temps i trencarà definitivament tots els llaços amb el seu ex i pare dels seus quatre fills.

Tant és així que, segons la veterana periodista del cor Pilar Eyre, la filla petita del rei emèrit ha decidit que a l'abril se separarà definitivament d'Urdangarin, cosa que tindrà lloc a Suïssa, on ella té la seva residència fiscal. Eyre defensa que la ruptura legal inclourà un contracte en què ell s'haurà de comprometre a guardar silenci sobre tota mena de detalls del matrimoni i també sobre la ruptura i que, en contraprestació, rebrà una pensió de per vida d'una quantitat que ella no ha fet pública. El fet que Cristina accepti pagar-li aquesta quantitat es deuria ni més ni menys al fet que Urdangarin hauria rebut ofertes per explicar la seva versió dels fets que Eyre situa al voltant dels dos milions d'euros. La periodista catalana també assegura que actualment Urdangarin estaria rebent una pensió de 6.000 euros i que és Cristina qui s'encarrega de les despeses dels seus quatre fills.

stats