Societat 13/09/2021

Un incendi crema un catamarà al port de Palma

L'embarcació s'ha calcinat i enfonsat

ARA Balears
1 min
Imatge de l'incendi del catamarà al port de Palma

PalmaUn incendi ha cremat i calcinat un catamarà al port de Palma i ha obligat els bombers a actuar durant hores per extingir el foc i evitar que arribàs a altres embarcacions. Durant la matinada d'aquest diumenge, un vigilant del port va avisar els bombers d'un incendi en una de les embarcacions i un cop arribaren aconseguiren aturar el foc i decidiren aïllar el catamarà de la resta.

Hores més tard, i quan pensaven que l'incendi ja estava completament extingit, el foc ha tornat a aparèixer i ha crescut ràpidament, de manera que ha provocat una filera de fum molt espantosa i flames que en poc temps han calcinat, quasi completament, l'embarcació.

L'embarcació s'ha enfonsat després de l'incendi i s'han hagut de fer tasques per evitar que quedàs al fons del port. A més, els Bombers de Palma han col·locat barreres anticontaminació per evitar que els vessaments que ha provocat l'incendi arribassin a la mar o afectassin altres zones del port.

Les primeres investigacions apunten que el focus de l'incendi podria ser un problema elèctric en el motor, però a hores d'ara encara s'estudia el cas.

stats