Societat 02/06/2021

Inca aposta pel comerç local amb una plataforma en línia

Hi ha 35 venedors de diferents sectors i serveis

ARA Balears
2 min
L'Ajuntament d'Inca

IncaL'Ajuntament d'Inca renova el seu compromís amb les associacions empresarials i comercials del municipi i, per segon any consecutiu, dona suport al marketplace del comerç local. Aquesta iniciativa va sorgir el mes de juny de l'any passat, amb l'objectiu de fomentar i incrementar la presència en el món digital dels comerços d'Inca. Actualment en aquesta plataforma hi ha 35 venedors de diferents sectors i serveis, des de la restauració fins a l'artesania. Cada establiment disposa d'una pàgina pròpia amb les seves dades de contacte, els seus productes destacats i els enllaços als seus perfils de xarxes socials.

D'aquesta manera, els establiments d'Inca tenen al seu abast un aparador virtual per presentar digitalment els seus productes i serveis, i afavorir una millor comunicació entre clients i venedors. Així doncs, la finalitat d'aquesta plataforma és potenciar, promoure i promocionar el comerç de proximitat.

"Volem seguir impulsant aquesta eina per tal d'ajudar als comerços locals d'Inca a seguir avançat en matèria de digitalització i innovació, i acompanyar-los en tot el procés. La implantació d'un marketplace era una demanda històrica del sector que, donades les circumstàncies es va convertir en una necessitat el passat any", explica el regidor d'Economia local, Miguel Ángel Cortés.

En aquest sentit, el batle d'Inca, Virgilio Moreno, assenyala que "des de l'Ajuntament ens mantenim contínuament en contacte amb les principals associacions de la ciutat, amb l'objectiu de treballar conjuntament en la reactivació de l'economia del municipi, i impulsar tots plegats aquesta plataforma. Una de les nostres prioritats és potenciar sempre el comerç de proximitat i l'experiència propera de comprar al comerç local, sigui de manera presencial o virtual". Durant els primers mesos de funcionament, la plataforma virtual ha generat més de 25.000 visualitzacions dels productes exposats. A més, s'ha posat també en marxa una aplicació mòbil, i s'ha impulsat un butlletí d'informació per donar a conèixer les novetats.

stats