Societat 20/07/2018

Acusen un carter d'amagar més de 20.000 cartes a una sala de la biblioteca de Selva

Els agents de la Guàrdia Civil calculen que el treballador va cometre irregularitats durant dos anys, segons informa el diari 'Última Hora'

Ara Balears
1 min
Menys cartes, menys bústies

PalmaUna sala de la biblioteca de Selva conté més de 20.000 cartes que un carter hauria d'haver repartit i que va decidir amagar. És la primera conclusió de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil d'Inca, que calcula que el treballador va cometre aquest tipus d'irregularitat durant dos anys, segons ha informat aquest divendres el diari 'Última Hora'.

La Guàrdia Civil d'Inca ha imputat al carter un delicte d'apropiació indeguda. Les fonts consultades pel mitjà han afirmat que la primera persona a detectar el fet va ser el director de l'oficina de Correus d'Inca, després de rebre nombroses queixes per cartes que no arribaven a l'adreça esperada. Així, la Guàrdia Civil d'Inca va iniciar una investigació i va comprovar que moltes de les reclamacions depenien del mateix treballador.

Les sospites es confirmaren quan finalment els agents varen trobar milers de cartes a la biblioteca de Selva, que el carter hauria d'haver entregat però que mai no arribaren a la seva destinació. El cas ja està en mans de l'autoritat judicial i l'home ha estat ara citat a declarar.

stats