RCD Mallorca
Societat 15/04/2024

Identifiquen un menor per fer gestos racistes i tirar botelles durant el partit entre el RCE Mallorca i el Reial Madrid

A banda d'aquest, la Policia també ha localitzat altres infractors per fets violents i racistes que s'han produït dins l'estadi al llarg de la temporada

ARA Balears
1 min
Son Moix

PalmaLa Policia Nacional ha identificat un menor d'edat per presumptament fer gestos racistes i tirar dues botelles d'aigua al camp durant el partit entre el RCE Mallorca i el Reial Madrid dissabte passat. Segons ha informat el cos en una nota de premsa, durant la celebració del gol que va marcar el Reial Madrid un menor d'edat hauria llançat una botella d'aigua al terreny de joc cap als jugadors que celebraven el gol.

Així, dos policies es van acostar a identificar el menor, que estava acompanyat d'un familiar. A través de les càmeres de la UCO es va poder observar com el jove va fer gestos racistes, simulant una moneia, cap als jugadors del Reial Madrid, a més de treure el dit amb un sentit despectiu. Els agents de la UCO de la Policia Nacional han emès una proposta de sanció a la Comissió Antiviolència, a la qual es poden sumar les sancions del mateix club. Des de la Policia Nacional han destacat que s'ha aconseguit identificar tots els infractors per fets violents i racistes, entre d'altres, que s'han produït dins l'estadi al llarg de la temporada.

stats