Trending topic

Ibai Llanos desvela per què va arribar a l'aeroport del Prat en cadira de rodes

El creador de contingut aterrava a Barcelona després que el seu equip, el Porcinos FC, guanyés la Kings World Cup a Mèxic

2 min
Ibai Llanos.

BarcelonaIbai Llanos va convertir-se en trending topic dilluns a la nit després que es viralitzessin les imatges del youtuber acabat d'aterrar a l'aeroport del Prat inconscient i amb cadira de rodes. Un dels estrímers més escoltats del món tornava del viatge transatlàntic de la Kings World Cup, celebrada a Monterrey, on ja havia tingut problemes de salut que l'havien fet ingressar en un hospital mexicà. Per aquest motiu, molts usuaris vinculaven la visita hospitalària de finals de maig amb l'arribada del basc a Barcelona en un estat aparentment crític i sent traslladat per un treballador de l'aeroport.

Un comentari poc concret i confús d'un dels acompanyants de Llanos al Prat intentava treure ferro a l'assumpte: "Només té febre i està cansat". Però tot i l'intent de relativitzar les imatges, els vídeos ja corrien per lesxarxes i a les deu de la nit esdevenien trending topic a X. Abans que la situació prengués una dimensió més gran, Llanos va intentar anticipar-se i va recórrer a la ironia per mirar de rebaixar l'expectació. Segons va dir a les set del vespre, aquesta escena era una simple estratègia "perquè no li fessin fotografies".

Però ni el tuit des del mateix perfil d'Ibai no va fer cessar la preocupació. De fet, molts usuaris vinculaven l'estat de pèrdua de consciència amb l'hospitalització que va patir tant el youtuber com altres participants de la lliga creada per Gerard Piqué a causa de problemes digestius amb un menjar picant de Mèxic. "Estic fotut en un hospital mexicà, m'acaben de punxar al cul i no puc ni seure. No tornaré a menjar picant en la meva vida, atureu-me si veieu que ho faig".

Però res més lluny de la realitat. Finalment, el de Bilbao va optar per deixar la broma i fer-se càrrec de la situació explicant el context de la imatge en un vídeo retransmès en directe: "Portava una ressaca descomunal". El creador de contingut va explicar amb total naturalitat que la nit anterior va sortir de festa per Monterrey després que l'equip Porcinos FC, del qual ell és el president, guanyés el campionat del món de la Kings World Cup. "La festa de Monterrey em va matar, ens havíem proclamat campions del món, acabàvem de guanyar un milió de dòlars i, bé, la nit mexicana amaga bogeries", va sentenciar per donar per acabada la preocupació.

Llanos, molest per la falta de privacitat

Després de confessar la festa que havia viscut la nit anterior i que "havia agafat l'avió sense dormir ni un moment" va voler incidir en la falta de privacitat i respecte dels mitjans de comunicació: "Una vegada més la gent volent gravar les persones sota qualsevol situació. Em sembla increïble", diu al costat de tres companys que també estaven retransmetent des de Twitch. "Anava amb cadira de rodes amb els ulls tancats i venen mitjans de comunicació a fer-me preguntes. (...) Efectivament, la realitat ha superat la ficció, això és pitjor que Black Mirror", va afirmar molest fent referència a la sèrie de Netflix on es presenten situacions distòpiques inspirades en un futur tecnològic no gaire llunyà.

stats