Mèdia
Societat 02/02/2023

L'humorista mallorquí Isma Juárez rebutja presentar el 'Zona Franca'

"El context fa que em sigui impossible acceptar la conducció del programa"

ARA Balears
1 min
L'humorista Isma Juárez en una foto publicada al seu perfil d'Instagram

PalmaL'humorista mallorquí Isma Juárez ha compartit a través del seu compte a Twitter els motius pels quals ha rebutjat l'oferta de TV3 de presentar el Zona Franca. "El context fa que em sigui impossible acceptar la conducció del programa", ha declarat en una piulada.

En aquest sentit, Juárez ha compartit diverses piulades en un fil on ha assegurat que presentar el late night "no seria coherent amb el que pens i som". "Tampoc vull que existeixi una ombra de sospita sobre mi ni sobre el mateix projecte", ha incidit.

D'altra banda, ha remarcat el seu respecte i suport cap a les persones que treballen en el programa i que "és una situació complicada i la decisió de seguir és absolutament admirable". Finalment, l'humorista ha conclòs que ha decidit compartir les raons és "per aclarir la moguda" i perquè té un mòbil amb problemes de bateria. "Si em continuen arribant WhatsApps, se'm descarregarà abans de l'hora de dinar i no podré escoltar el nou disc de Quevedo en tota la tarda", ha puntualitzat Juárez sense abandonar el to còmic a la xarxa.

Després d'haver compartit el fil, Juárez ha fet broma dient que hauria d'haver corregit el text amb el Softcatalà.

stats