Succés
Societat 13/04/2023

Un home tira un tassó romput a la cara al propietari d'un bar de Palma perquè "tot era molt car, una estafa"

El detingut va causar una ferida al pòmul a l'amo de l'establiment

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 50 anys que la setmana passada va agredir el propietari d'un bar del barri de Pere Garau de Palma perquè "els seus preus eren una estafa, era tot molt car". El cos policial ha explicat, a través d'una nota de premsa, que l'home va demanar diverses begudes i quan l'amo del local li va dur el compte per pagar i en veure quina era la quantitat va embogir i va començar a amenaçar-loi a cridar i posteriorment el va atacar.

Segons van explicar els testimonis del succés i van esbrinar els agents de la Policia Nacional durant la investigació, quan va rebre el compte l'home va començar a cridar que no pagaria, que "era una estafa" i es va començar a encarar amb el propietari del bar i l'amenaçava d'atacar-lo si no el deixava partir sense pagar. Davant la negativa de l'home de regalar-li el que havia consumit, el detingut va rompre un tassó de vidre i el va tirar a la cara del propietari del bar, cosa que li causà una ferida al pòmul.

Els clients del bar van actuar per evitar que l'agressió continuàs i el detingut va atacar un dels que intentava separar-los i posteriorment va fugir del lloc dels fets. Poc després arribaren els agents i gràcies al testimoni dels presents van aconseguir identificar-lo i el van detenir a pocs carrers del lloc on s'havia produït el succés. Ara, un cop detingut, se l'acusa d'un delicte de lesions al propietari del bar i danys.

stats