Successos
Societat 19/12/2023

Un home cala foc uns contenidors davant el seu domicili familiar, del qual té una ordre d'allunyament

Els fets varen tenir lloc dilluns a la nit a la barriada de Pere Garau

ARA Balears
1 min
Restes de l'incendi davant l'edifici, al barri de Pere Garau

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 31 anys per, presumptament, haver provocat un incendi en uns contenidors davant el seu domicili familiar, del qual té una ordre d'allunyament. Els fets varen tenir lloc dilluns a la nit a la barriada de Pere Garau, quan entraren diverses telefonades al 091 per alertar de l'incendi a la via pública, segons ha informat el cos policial.

En arribar al lloc dels fets, els agents varen observar que les flames afectaven la façana d'un dels edificis, així com diversos vehicles, per la qual cosa diversos policies en varen haver de moure dos per evitar que el foc es propagàs. Els veïns de la zona varen indicar als policies que una família que vivia en un dels edificis tenia problemes amb un individu. Al mateix temps, una cridada de l'112 va donar informació sobre el possible autor i apuntava que l'havien vist per la zona abans dels fets.

El detingut també té una ordre d'allunyament de la seva germana, però aquell dia l'havien vist prop de l'edifici. Així, els agents varen registrar la zona fins que el varen trobar pels voltants i el varen detenir pels delictes d'incendi i trencament de condemna.

stats