Societat 03/09/2021

Detingut un home per matar la seva mare i ferir el pare a la població valenciana de Montcada

Les primeres informacions apunten que l'agressor podria patir algun tipus de trastorn mental

Ara
1 min
Dos agents de la Guardia Civil al domicili de Montcada on ha ocorregut l'assassinat

ValènciaLa Guàrdia Civil ha detingut aquest divendres un home que hauria apunyalat mortalment la seva mare i ferit el seu pare en el domicili familiar, una planta baixa situada al carrer Pintor Sorolla de Montcada, a la comarca valenciana de l'Horta Nord. El succés s'ha produït al voltant de les 12 del migdia i les primeres informacions, quan encara s'estan investigant els fets, apunten que el presumpte agressor podria patir algun tipus de trastorn mental.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha informat de la intervenció, al voltant de les 12.20 hores. Fins a la població de l'Horta s'han desplaçat dues unitats del SAMU, una de les quals ha confirmat la defunció de la dona, de 80 anys. L'altra ha assistit un home de 83 anys per ferides d'arma blanca. El ferit ha sigut traslladat a l'Hospital La Fe de València sense que, de moment, hagi transcendit més informació sobre el seu estat.

Els veïns del presumpte autor del parricidi a Montcada han manifestat la seva commoció i sorpresa davant el succés, ja que asseguren que no havien sentit mai discussions i que el detingut sempre havia mantingut bona relació amb els seus pares i amb el mateix veïnat. Un dels veïns explica que "tractava sempre bé els seus pares", als quals ajudava amb tasques del dia a dia, els acompanyava al metge i a comprar, i "feia una vida normal".

stats