Violència masclista
Societat 14/07/2023

Un home admet que va retenir a casa seva i va violar contínuament una dona durant una setmana

L'acusat ha acceptat vuit anys de presó

ARA Balears
1 min
El condemnat al judici

PalmaUn home ha reconegut aquest divendres haver retingut durant una setmana una dona la qual va violar contínuament i va obligar a practicar-li fel·lacions sota amenaça. Segons ha recollit Europa Press, l'home ha estat condemnat a vuit anys de presó.

Inicialment, la Fiscalia ha demanat divuit anys, però finalment s'ha arribat a un acord i el processat ha estat condemnat a dos anys per detenció il·legal, sis anys per violació i quatre mesos per amenaces. En aquesta rebaixa de penes s'ha tingut en compte l'atenuant de la influència de l'alcohol, ja que els fets ocorrien després que l'home hagués begut, segons ha ratificat la víctima.

Pel que fa al relat de l'home, aquest ha admès que va portar la víctima al seu domicili i que va tancar la porta amb clau. Davant la negativa de la víctima a mantenir relacions sexuals, la va bufetejar i l'obligà a practicar-li una fel·lació. No va permetre que la dona sortís de l'habitatge fins una setmana després. Sempre que ell sortia, tancava la portada amb clau. Arran dels fets, la víctima ha viscut reaccions psicològiques d'ansietat i temor que es pugui repetir.

stats