Societat 14/09/2022

Hila vol augmentar les connexions aèries de Palma amb els Estats Units

Cort estudia la possibilitat que hi hagi vols nous des de la costa est

1 min
El primer vol que va arribar de Nova York aquest estiu, concretament el 3 de juny.

Palma"Estam cercant vols des d'altres zones dels Estats Units". Així va anunciar aquest dimarts el batle de Palma, José Hila, que Cort treballa per augmentar el nombre de passatgers que arriben des del país nord-americà, després que el 3 de juny arribàs a Ciutat el primer vol des de Nova York. Hila va precisar durant una entrevista a Onda Cero que Cort cerca noves connexions a la costa est dels Estats Units, perquè des d'allà "els vols són més assequibles pel que fa a les hores i els preus".

Cal recordar que United Airlines mantindrà la connexió directa entre Palma i Nova York fins al 23 de setembre, amb tres freqüències setmanals d'anada i tornada. Així mateix, el president de la companyia, Patrick Quayle, ja va anunciar a començament d'estiu que és possible que s'incrementin les línies l'any que ve, ja que depenia d'una demanda que ha estat molt alta. De fet, United Airlines va confirmar que hi ha interès per volar a Mallorca des de ciutats com Chicago, Boston i Washington.

Promoció turística

Hila va viatjar a Nova York a mitjan juliol per fer promoció turística de Palma. Crida l'atenció que, en una de les il·lustracions que va fer servir s'exhibia el nom de 'Palma de Mallorca' enlloc de Palma, que és la denominació vigent, com es pot veure a la imatge inferior. També s'ha de recordar que va ser el PP qui va posar en marxa la campanya 'Passion for Palma de Mallorca' l'any 2013, amb Mateo Isern com a batle.

José Hila a Nova York amb una imatge promocional on posa 'Palma de Mallorca'
stats