Societat 27/10/2021

Hèctor Pons considera que la construcció de la residència a Maó transformarà la ciutat

Els quarters de Santiago acullen des de fa 20 anys alguns serveis municipals

Iván Martín
1 min
Hèctor Pons destaca la reordenació de la zona dels quarters de Santiago.

MAÓEl batle de Maó, Hèctor Pons, ha assegurat que la construcció de la nova residència per a persones grans als quarters de Santiago liderarà la transformació de la ciutat amb vista als pròxims anys. Pons diu que es tracta d'un projecte molt important i que donarà resposta amb les 120 places a la demanda existent entre les famílies del municipi: "El fet d'ubicar també l'escola d'adults i habilitar un aparcament per a més de 100 vehicles donarà molta vida a aquest emplaçament i perllongarà el centre de la ciutat cap a l'exterior".

Els quarters de Santiago acullen des de fa 20 anys alguns serveis municipals com la brigada d'obres, la Policia Local o el dipòsit de vehicles. Uns serveis que ara hauran de reubicar-se a altres bandes de la ciutat, com comenta Pons: "És una feina que ja vam planificar a l'anterior legislatura i per això vam adquirir una nau per traslladar-hi la brigada, així com un altre espai per a la Policia Local". I ha afegit: "Consolidam el model de ciutat, els equipaments i amb visió de futur".

Dels 10,3 milions d'euros d'inversió, el Govern balear n'assumeix 9,6 milions amb fons europeus, mentre que l'Ajuntament de Maó i el Consell de Menorca aportaran 400.000 euros perhom. L'execució de les obres serà de dos anys i implica derruir part d'un edifici per aixecar la nova. Per últim, Hèctor Pons ha emfatitzat el compromís del Govern balear amb Maó: "Els últims anys hem recuperat projectes que estaven paralitzats, com el conservatori de música i dansa a la sala Augusta o la reconversió de l'antic hospital de Verge del Toro".

stats