Succés
Societat 31/08/2022

En estat greu una menor que conduïa sense carnet després de xocar frontalment amb una furgoneta

La jove està ingressada a l'UCI de la policlínica Nostra Senyora del Roser d'Eivissa

ARA Balears
1 min
Ambulàncies del SAMU en una imatge d'arxiu.

PalmaUna jove de 16 anys està ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de la policlínica Nostra Senyora del Roser d'Eivissa després de xocar frontalment amb una furgoneta. La menor circulava sense carnet per una carretera del municipi de Sant Antoni quan va perdre el control del cotxe, va envair el carril contrari i va xocar amb un altre vehicle que circulava per la carretera.

El Servei d'Emergències ha informat que reberen l'avís d'un accident de trànsit aquest dimarts poc abans de les 15 hores i, quan hi arribaren, trobaren la menor ferida greu amb diversos politraumatismes per tot el cos i va ser traslladada d'urgència al centre hospitalari, on a hores d'ara encara està ingressada. El conductor de l'altre vehicle implicat en el xoc frontal no va patir ferides greus i va ser atès al lloc dels fets, però no va necessitar ser traslladat a l'hospital.

Després d'estabilitzar la pacient, els agents de la Policia Local d'Eivissa i la Guàrdia Civil iniciaren les investigacions i esbrinaren que la víctima conduïa sense permís de circulació.

stats