Societat 29/10/2021

El Govern posarà seguretat privada a les escoles de Son Gotleu

"No és la nostra política, però volem que estiguin segurs", ha declarat el conseller Martí March

ARA Balears
1 min
El conseller d'Educació, Martí March.

PalmaEl conseller d'Educació, Martí March, ha avançat aquest divendres que a partir de la setmana que ve dues escoles del barri de Son Gotleu, a Palma, tindran seguretat privada. Així ho ha anunciat en declaracions als mitjans de comunicació després d'una reunió amb els sindicats per presentar les places d'oposició per als propers anys. Amb motiu d'això, March també ha condemnat l'agressió que va patir la directora d'un centre educatiu aquesta setmana.

El membre del Govern ha assenyalat que la contractació de seguretat privada és una situació "conjuntural" i que es perllongarà fins, almenys, final de l'any. A més, ha afegit, la Conselleria s'ha posat a disposició de la directora víctima de l'agressió i del centre per oferir el seu suport judicial si fos necessari.

El responsable d'Educació ha traslladat el compromís de reunir-se amb el centre educatiu i conèixer la seva realitat en el context "complex i complicat" del barri. "No és la nostra política, però volem que estiguin segurs", ha insistit March, qui ha reclamat que es reactivi el policia tutor a Palma i ha sol·licitat la coordinació de l'Ajuntament i la Delegació del govern espanyol, responsables de la seguretat en l'exterior dels centres.

stats