Societat 20/10/2022

El Govern licita la primera fase del Conservatori de Menorca per 8,3 milions

Tindrà una superfície útil de gairebé 3.000 metres quadrats

Iván Martín
1 min
Imatge del projecte de reforma de la Sala Augusta fet públic pel Govern Balear.

MAÓEl Govern balear ha publicat aquest dijous la licitació de la reforma de la Sala Augusta de Maó, per un import total de 8,3 milions d'euros. Es tracta de la primera fase de les obres de conversió d'aquest emblemàtic edifici en la seu del Conservatori de Música i Dansa de Menorca.

El projecte inclou en la primera fase la reforma i l'ampliació de l'edifici, mentre que la segona es dedicarà a l'execució i condicionament de les instal·lacions de l'auditori. Aquestes fases seran objecte de licitació pública per separat i de manera correlativa en el temps.

El nou Conservatori inclou la rehabilitació integral de l'edifici i la nova construcció en els espais disponibles dins del solar i una altra adjacent. L'edifici tindrà tres plantes i una superfície útil de gairebé 3.000 metres quadrats. L'equipament serà un edifici modern i accessible, on es combinaran de manera integrada l'actual edificació i la modernitat de les noves estructures. Les empreses interessades poden presentar les ofertes fins al 21 de novembre.

stats