Mobilitat
Societat 23/12/2022

El govern espanyol concedeix 51 milions d'euros a 68 municipis per al transport públic, 3 milions per a Palma

En aquesta convocatòria s'exclouen Madrid, Barcelona, València i les Canàries, que tenen altres fons de l'Administració General de l'Estat

ARA Balears
1 min
Un bus de l'EMT

PalmaEl Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana ha atorgat 50,8 milions d'euros en ajudes a 68 municipis, entre ells Palma, que rebrà 3 milions d'euros, per finançar el servei de transport públic col·lectiu urbà interior, amb càrrec als Pressupostos Generals de l'Estat per al 2022. En aquesta convocatòria s'exclouen Madrid, Barcelona, València i les Canàries, que compten amb altres fons de l'Administració General de l'Estat i que ja es beneficien de les subvencions nominatives previstes en els pressupostos públics nacionals.

Aquestes subvencions s'atorguen en règim de concurrència competitiva als ajuntaments que disposin d'un servei de transport públic col·lectiu urbà interior, amb la forma de gestió que sigui, sempre que tinguin més de 50.000 habitants o més de 20.000 si el nombre d'unitats urbanes censades en el cadastre immobiliari és superior a 36.000. També hi entren els municipis que, fins i tot comptant amb un nombre inferior d'habitants, siguin capitals de província.

stats