Societat 22/04/2021

El govern britànic podria incloure les Balears en la llista verda del seu semàfor de viatges, segons 'The Independent'

L'executiu del Regne Unit preveu crear aquest llistat pròximament

ARA Balears
1 min
Les Illes Balears començaran a rebre els primers turistes a partir del 15 de juny

PalmaEl diari britànic The Independent ha assegurat aquest dimecres que el Regne Unit podria incloure les Balears dins la llista verda del semàfor de viatges que implementarà pròximament. Segons publica el rotatiu, el secretari d'Estat pel Transport del Regne Unit, Grant Shapps, ha confirmat que les illes individuals podrien estar en aquesta llista, fins i tot si altres parts del mateix país es consideren de més risc.

Sobre aquesta qüestió s'ha pronunciat aquest dimecres a Palma el secretari d'Estat d'Espanya Global, Manuel Muñiz, qui ha destacat la importància que s'avaluï la situació epidemiològica per regions i no per països sencers. En aquest sentit, ha considerat que les Balears tenen "una realitat epidemiològica molt concreta". "El Regne Unit implementarà un sistema de semàfors i demana que es faci per regions", ha destacat.

Per part seva, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern, Iago Negueruela, ha insistit en la importància que es considerin les Illes com un territori insular per "treballar de manera singular amb vista al Regne Unit".

stats