Economia 23/02/2021

Les reserves amb Easy Jet del Regne Unit a Espanya es disparen amb la desescalada anunciada pel govern britànic

Segons la companyia, Palma és una de les destinacions més sol·licitades per viatjar el pròxim estiu

i
Ara Balears
1 min
Les reserves amb Easy Jet del Regne Unit a Espanya es disparen amb la desescalada anunciada pel Govern britànic

L'aerolínia britànica Easy Jet ha anunciat aquest dimarts que les reserves de vols i paquets vacacionals del Regne Unit a Espanya i altres destinacions s'han disparat després que el govern de Boris Johnson anunciàs dilluns un pla de desconfinament que preveu que totes les restriccions acabin al juny. En un comunicat, l'empresa ha explicat que les reserves generals de vols han augmentat un 337% respecte de la setmana anterior i un 630% les ofertes de vacances.

Segons l'empresa amb seu a Luton, les destinacions de l'Estat més sol·licitades són Màlaga, Alacant i Palma. També ho són la ciutat de Faro, a Portugal, i l'illa de Creta, a Grècia. Pel que fa als mesos amb més demanda, agost és el predilecte per viatjar el pròxim estiu, seguit de juliol i setembre.

El conseller delegat de la companyia, Johan Lundgren, destaca que, en detallar la sortida del confinament imposat al gener, l'executiu ha provocat una "necessària injecció de confiança" als clients, als quals l'empresa ofereix flexibilitat si han de canviar o cancel·lar els vols.

Segons l'agència Efe, altres turoperadors han vist augmentar la seva activitat, entre els quals hi ha l'alemany Tui, líder al Regne Unit, que ha indicat que les seves reserves han augmentat un 500% en les darreres hores i que Espanya, Turquia i Grècia són les destinacions preferides. També Thomas Cook ha registrat un increment del 100% de les seves reserves amb vista a l'estiu, sobretot a Grècia, Xipre, Mèxic i la República Dominicana.

stats