Societat 15/07/2020

El Govern distribueix 23.000 adhesius amb l'eslògan 'Ep, no badis!' per fomentar el català i la seguretat vial

Adverteixen de la presència de nadons dins els automòbils

Ara Balears
1 min
Imatge de l'adhesiu "Ep, no badis!".

PalmaEl Govern de les Illes Balears ha editat i distribuït 23.000 adhesius amb l'eslogan 'Ep, no badis!', que adverteixen de la presència de nadons dins els automòbils amb l'objectiu de fomentar l'ús de la llengua catalana, a més de preservar la seguretat vial, segons ha informat la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca en un comunicat.

Aquests adhesius estan a disposició de qui els necessiti en clíniques i hospitals amb unitats de pediatria i de maternitat, als consells insulars, els ajuntaments de les Illes o concessionaris de cotxes. També es poden sol·licitar a la Direcció General de Política Lingüística.

Aquesta campanya, iniciada l'any 2018, té el mateix objectiu que la de Normalització Lingüística del passat mes d'abril 'Uep', o l'anterior edició nadalenca, 'Per Nadal, molts d’anys!', amb les quals es varen difondre adhesius per a WhatsApp per impulsar que la gent escrigui en català de manera desenfadada. Aquests stickers incloïen expressions com ara 'bon dia', 'tira-tira', 'm'encanta' o 'de Nadal a Sant Esteve'.

Segons ha explicat en el comunicat la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, "la iniciativa té molt bona acollida" i és "una de les accions que duim a terme des del Govern per incrementar la presència de la llengua catalana en el paisatge lingüístic del país".

stats