Societat 16/07/2021

El GOB presenta la tercera edició de la campanya de sensibilització SOS Posidònia

Es durà a terme entre els mesos de juliol i agost i tindrà paradetes informatives itinerants

ARA Balears
1 min
Toni Muñoz, responsable de l'àrea de conservació al GOB Mallorca; Victòria LLabrés, responsable de l'àrea d'educació ambiental al GOB Mallorca; i Nicolau Cañellas, coordinador general del Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma.

PalmaEl GOB ha presentat aquest divendres la tercera edició de la campanya de sensibilització SOS Posidònia, que es durà a terme entre el juliol i l'agost. Els activistes muntaran a diverses platges de Mallorca una paradeta que oferirà material divulgatiu en quatre idiomes i cada dia faran tallers educatius, un de ciència ciutadana sobre els microplàstics i un altre de busseig per descobrir de ben a prop l'hàbitat de la posidònia.

També s'organitzarà un joc de Trivial sobre la posidònia i se sortejarà una camiseta. El punt informatiu també disposarà de banderoles per repartir entre els navegants compromesos amb la conservació de la planta. Per participar en els tallers cal inscriure's a la pàgina web de l'entitat ecologista, però es faran dos torns perquè també els puguin fer els usuaris que no ho hagin fet.

La campanya itinerant passarà per l'Arenal de Portocolom, la platja de l'Oratori de Calvià, Ciutat Jardí, Can Pere Antoni i Cala Major, a Palma, la platja de la Ràpita a Campos i la platja de Sant Joan a Alcúdia. Enguany, a més, la campanya es traslladarà als clubs nàutics propers a les platges. "Pensam que és imprescindible que els usuaris més propers al món nàutic i marí iniciïn la trajectòria amb un respecte cap al medi marí i les praderies", ha assenyalat en el comunicat.

La campanya de sensibilització va de la mà de la campanya de denúncia, que continua paral·lelament amb altres línies d'acció, com ara la denúncia per fondejos i els vessaments que afecten la conservació de la posidònia.

stats