GOB
Societat 24/05/2024

El GOB alerta que estudiarà les vies legals per impugnar el decret de simplificació del Govern

Segons l'entitat, aquest decret preveu la modificació total o parcial d'unes 50 lleis i decrets llei, amb més de 170 canvis en els diferents articulats

ARA Balears
1 min
El GOB avisa que estudiarà les possibles vies d'actuació legals per a impugnar el decret de simplificació

PalmaEl GOB ha advertit que estudiarà les possibles vies d'actuació legals per impugnar el Decret llei de mesures urgents de simplificació i racionalització administratives, aprovat aquest divendres al Consell de Govern. Segons ha indicat l'entitat en un comunicat, aquest decret preveu la modificació total o parcial d'unes 50 lleis i decrets llei, amb més de 170 canvis en els diferents articulats.

El GOB, sobre aquest tema, ha criticat que amb aquesta llei el Govern "aprofita" per impulsar tres aspectes "especialment greus". Aquests són, sota judici de l'entitat, la legalització de les il·legalitats en sòl rústic; la legalització dels aparcaments il·legals en sòl rústic i l'eliminació definitiva de la Comissió de Medi Ambient. "Tot això justificat per una qüestió de simplificació i racionalització administrativa, quan és una mostra sense precedents de la màxima irracionalitat des del punt de vista de l'ordenació urbanística i territorial i la preservació del territori i dels recursos", ha avisat el grup.

stats