Societat 13/01/2021

Una ginecòloga de 68 anys, segon metge que perd la vida a causa del covid-19 a les Balears

La doctora ha mort a Son Espases, on feia quatre dies que estava ingressada a causa de la malaltia

Ara Balears
1 min
Sanitari a l'hospital Son Espases. / ISAAC BUJ

PalmaEl Col·legi Oficial de Metges de Balears (COMIB) ha informat aquest dimecres de la mort de la ginecòloga de 68 anys Nedialka Veleva, el segon metge que mor per covid-19 a Balears. L'entitat ha lamentat la defunció i ha expressat el condol als familiars, amics i companys de la metgessa. En un comunicat, el COMIB ha explicat que la doctora va morir aquest dimarts a l'hospital Son Espases, on feia quatre dies que estava ingressada a causa de la malaltia.

Nascuda el 1952 a Bulgària i amb nacionalitat espanyola, Veleva estava col·legiada a les Balears des del 1995. Especialista en Ginecologia i Obstetrícia, treballava en un centre sanitari privat de Palma.

El COMIB ha convocat per a aquest dijous, a les 12 h, un minut de silenci davant les portes de la institució, per honrar la memòria del segon metge en exercici mort a les Illes a causa del coronavirus. Cal recordar que el mes d'agost passat l'entitat col·legial va informar de la defunció de Bernd Kablitz, un metge alemany de 59 anys, a causa del covid-19, uns dies després de contreure la malaltia.

stats