Societat 25/08/2020

Els refugis gestionats per l'Ibanat estaran tancats, com a mínim, fins al 30 de setembre a causa del covid-19

Les persones que tenien reserva poden demanar-ne el reemborsament o canviar les dates

Ara Balears
1 min
Refugi gestionat per l'Ibanat.

PalmaL'Institut Balear de la Natura (Ibanat) ha informat els usuaris, aquest dimarts, a través d'un correu electrònic, que els refugis que es gestionen des de l'empresa pública estaran tancats, com a mínim, fins al 30 de setembre a causa de l'evolució de la situació sanitària derivada del coronavirus.

El Govern ha assenyalat que les persones que tenien feta la reserva per al mes de setembre poden optar al reemborsament del 100% de l'import o a un canvi de dates. Aquesta segona opció s'haurà de comunicar en els pròxims 15 dies hàbils des de la recepció del correu electrònic i es podrà triar una data dins el període que comprèn entre l'1 de desembre d'enguany i l'1 de desembre de l'any que ve. Les noves reserves es faran segons l'ordre de petició.

Sigui quina sigui l'alternativa escollida, s'haurà de comunicar a l'Ibanat a través de l'adreça de correu electrònic refugis@ibanat.caib.es. A més, es valorarà si l'evolució de la pandèmia fa possible l'obertura o no dels refugis públics gestionats des de la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

stats