Successos
Societat 10/01/2023

Dos germans detinguts per apunyalar un jove a Andratx

El jutge d'Instrucció número 1 de Palma ha acordat que un d'ells, el més gran, ingressi a la presó

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut dos germans colombians de 18 i 22 anys per apunyalar un jove de 19 anys a Andratx, segons han informat mitjans locals i ha pogut confirmar l'ARA Balears. A continuació, el jutge d'Instrucció número 1 de Palma ha acordat que un d'ells, la més gran, ingressi a la presó.

Les primeres informacions assenyalen que els fets van ocórrer a les 22 h de la nit de divendres passat, quan la víctima –que estava amb la seva parella– es va assabentar que li havien robat la moto. Aleshores, l'agredit –de nacionalitat espanyola– es va adreçar a un grup d'al·lots que estaven als voltants i els va demanar si sabien alguna cosa de la seva moto. Aquests es van riure d'ell i un el va apunyalar per l'esquena amb una navalla i va fugir.

Davant això, un amic de la víctima el va recollir amb la moto i el va acompanyar al centre de salut. L'endemà dels fets, el jove va denunciar-ho a la Guàrdia Civil d'Andratx i, seguidament, els agents van obrir una investigació que va permetre detenir els dos agressors diumenge passat. Així, dilluns van passar a disposició judicial i un d'ells va ingressar a la presó.

stats