Societat 10/02/2018

La Fundació Vida Silvestre Mediterrània demana seny en el pas per Ternelles

L'entitat encarregada de les visites guiades a la finca considera que es viu un conflicte "purament polític"

Ara Balears
1 min
La Fundació Vida Silvestre Mediterrània demana seny en el pas per Ternelles

PalmaLa Fundació Vida Silvestre Mediterrània demana seny i diàleg a l'ajuntament de Pollença i la propietat de Ternelles i els insta a arribar a un acord pel pas per la finca, "molt necessari per a tots", senyalen en un comunicat.

L'entitat, encarregada de fer les visites guiades dins Ternelles, considera que es tracte d'un conflicte "purament polític" que està "molt enquistat", i que perjudica les dues parts i també als senderistes. "El mediambient de la zona es pot convertir en el principal damnificat", apunten.

"Les bones dades de la reproducció del voltor negre no poden ser l'argument per permetre l'accés a les zones d'exclussió perquè és una cosa que correspon a la pròpia natura. L'ésser humà no ha de posar límits al ritme reproductor de l'espècie", afegeix la directora de la Fundació, Evelyn Tewes, en el comunicat.

A més, pel que fa al règim de visites guiades a Ternelles, la Fundació sosté que la gestió d'espais sensibles amb visites guiades és una eina habitual per a la conservació d'espècies i hàbitats.

stats