Solidaritat
Societat 30/08/2023

La Fundació Monti-sion Solidària reparteix material escolar a més de 700 infants i joves

La campanya 'Motxilles Solidàries' està adreçada a les famílies més vulnerables

ARA Balears
1 min
Campanya 'Motxilles Solidàries'

PalmaLa Fundació Monti-sion Solidària (FMS), amb la campanya 'Motxilles Solidàries', reparteix material escolar a més de 700 infants i joves, fills de les famílies beneficiàries del programa Aliments i Solidaritat de la FMS. Segons han explicat, enguany es completa una dècada fent "un pas més i ajudant també les famílies més vulnerables a l'inici de curs".

L'ONG ha detallat que aquest dissabte, 2 de setembre, repartiran a la seva seu el material escolar i motxilles obtingudes durant aquests dos darrers mesos als fills de les famílies beneficiàries de la fundació. L'horari de repartiment serà de 10.00 a 13.00 hores.

Amb aquesta campanya, FMS pretén donar un petit ajut per a aquestes famílies, dotant els seus fills de material escolar i de motxilla a estrenar. "És un pas petit cap a una igualtat d'oportunitats en l'àmbit d'una educació que encara dista de ser gratuïta", expliquen en un comunicat.

La fundació rep el suport d'Obra Social la Caixa i l'Associació de Voluntaris de Caixabank. Juntament amb Distribuïdora Rotger, el col·legi Nostra Senyora de Monti-sion de Palma, FAPA Mallorca i les seves associacions de famílies federades fan possible que FMS dugui a terme el seu objectiu. També les aportacions individuals de beneficiaris, i enguany, especialment, la família Sumei han proporcionat una gran quantitat de material escolar addicional amb què complementar els seus lots de material escolar solidari.

stats