Societat 14/09/2020

La Fundació Impulsa espera que l'economia balear es recuperi a partir del segon trimestre del 2021

L'entitat aprova els nous estatus i els comptes del 2019

Maria Llull
1 min
Reunió del patronat de la Fundació Impulsa aquest dilluns

PalmaEl director tècnic de la Fundació Impulsa Balears, Toni Riera, ha indicat que l'entitat espera que l'economia balear es recuperi del cop de la pandèmia de covid-19 "a partir del segon trimestre del 2021". El patronat de l'entitat ha aprovat aquest dilluns els nous estatus de l'entitat i ha donat el vistiplau als comptes del 2019, el qual es va tancar amb 50 agrupacions empresarials adherides.

Segons Riera, si s'aconsegueix controlar la pandèmia "després del xoc de l'estat d'alarma", "l'economia començarà a remuntar, tot sembla indicar que de manera vigorosa". El director d'Impulsa ha assegurat que la fundació farà un esforç per mesurar la recuperació, que ha situat "a mitjan" any 2021". "Durant l'estat d'alarma s'ha mesurat l'impacte negatiu de la pandèmia i ara s'ha de monitorar la recuperació", ha explicat.

Els nous estatus d'Impulsa "afinen la definició dels objectius i els mètodes d'actuació de la fundació", ha informat l'entitat, el patronat de la qual ja no tindrà límit d'integrants. A més, el comitè executiu reformula la seva composició i funcions per "incorporar la perspectiva de diferents sectors" i fer més àgil la presa de decisions.

"Setembre és un moment de replantejar exercicis", ha continuat Riera, a més d'incidir en la importància de la circularitat i la digitalització per accedir als fons europeus de reestructuració.

stats