Ciutadania
Societat 23/09/2022

La Fundació la Caixa augmenta la inversió en acció social a les Illes, fins a 14,7 milions d'euros

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el president de l'entitat, Isidre Fainé, han signat un any més el conveni de col·laboració

ARA Balears
1 min
Isidre Fainé i Francina Armengol després de signar el conveni de col·laboració

PalmaLa Fundació la Caixa ha augmentat 500.000 euros el pressupost per a programes d'acció social a les Balears d'aquest 2022 respecte de l'any passat, i ha assolit un total de 14,7 milions d'euros. La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el president de la Fundació, Isidre Fainé, han signat un any més el conveni en matèria social, investigadora, educativa i cultural.

Els objectius bàsics d'aquesta inversió són la lluita contra la pobresa infantil, la promoció de l'envelliment actiu i saludable i l'atenció a persones amb malalties avançades. A més, també hi ha programes per millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitat o en risc d'exclusió.

Les diferents línies d'actuació preveuen accions en diferents àmbits que es faran a zones de Palma, Inca i Manacor. Alguns dels projectes són per a la inserció laboral, com Incorpora, per fomentar la contractació dels col·lectius amb més dificultats per trobar feina. També han desenvolupat la iniciativa d'Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades, per millorar la qualitat de l'atenció, o una altra per fomentar la participació social de la gent gran.

D'altra banda, la xarxa d'oficines de CaixaBank, a través d'ajuts de la Fundació la Caixa, impulsa projectes i activitats del seu entorn més immediat en els àmbits social, cultural i educatiu. A més a més, continuarà desenvolupant el programa EduCaixa, el qual engloba tota l'oferta educativa de la Fundació.

stats