Producte local
Societat 03/04/2023

Formentera aposta per la qualitat del producte local per reduir la dependència exterior

El Consell insular ha llançat la segona edició de la campanya 'De Formentera amb molt de gust'

ARA Balears
1 min
Pescadors de Formentera

PalmaFormentera aposta per la qualitat, la promoció i la distinció de la venda i la qualitat del producte local i reduir-ne la dependència exterior, amb la segona edició de la campanya De Formentera amb molt de gust. Impulsada per l'àrea de Medi Rural, la iniciativa consisteix en un vídeo que cerca donar a conèixer alguns dels productes que s'elaboren a l'illa, com ara el vi, la mel, la sobrassada i la farina de xeixa, entre d'altres.

En una nota de premsa, el conseller del ram, Josep Marí, ha explicat que la campanya vol conscienciar els residents i turistes sobre els productes de proximitat. "En la gravació es mostren feines tradicionals com la pesca, l’agricultura i la ramaderia, i els processos d’elaboració de productes, que formen part de la campanya per valorar el nostre producte", ha assenyalat.

campanya Formentera

Enguany, segons han apuntat, la iniciativa s'ha reactivat abans de la temporada. A més, des de l'àrea de Turisme també se'n pretén fer difusió i a la seva web es podrà consultar el mapa Formentera Slow Food, que permet localitzar els productors i distribuïdors de productes de quilòmetre zero que hi ha a l'illa.

stats