Abusos a menors
Societat 27/10/2022

La Fiscalia endureix el càstig per al professor de ball acusat d'abusar d'un alumne

El Ministeri Públic ha apujat de 5.000 a 50.000 euros la indemnització i demana una inhabilitació perquè no pugui fer feina amb menors

2 min
Els dos acusats, aquest dimecres a l'Audiència de Palma.

PalmaEl judici contra el professor de ball i el seu marit acusats d'abusos sexuals a un menor ha acabat aquest dijous, després de quatre sessions a l'Audiència de Palma. Amb això, han arribat les conclusions de les parts. La principal novetat és que la Fiscalia ha modificat el seu escrit per endurir la pena dels processats, als quals reclama ara 50.000 euros en concepte d'indemnització per a la víctima, en lloc de 5.000.

A més, demana que els dos joves quedin inhabilitats per exercir qualsevol tipus d'activitat o professió que comporti contacte regular amb menors i que estiguin sotmesos a llibertat vigilada durant deu anys. La fiscal ha argumentat que l'increment de la indemnització es deu al fet que la presumpta víctima va haver de deixar la carrera com a ballarí a causa dels abusos i que "podria haver triomfat als Estats Units", atès que va arribar a ballar amb Justin Bieber.

Per la seva banda, l'acusació particular reclama una indemnització de 120.000 euros, pels mateixos motius que ha argumentat el Ministeri Públic, i una sentència condemnatòria. En canvi, la defensa ha demanat que tant el professor com el seu marit quedin absolts, atès que "no varen abusar" de la víctima, i defensa que són innocents. El lletrat ha insistit que el cas prové d'una "denúncia falsa" per part de la mare del menor denunciant i que ha estat "per venjança" per problemes societaris entre l'acusat i ella.

Darrera paraula

També com a part de la darrera jornada de judici, els acusats han tingut l'oportunitat de dir la darrera paraula. El professor, entre plors, ha defensat que no ha "fet res a aquest nin" i que és "un simple ballarí, humil", que ha "treballat tota la vida". A més, ha denunciat que el que li "ha fet aquesta família és horrible".

En la mateixa línia, el marit ha argumentat que ho han intentat fer "el millor que han pogut per estimar-lo" i ha advertit que "les coses, fora de context, es poden malinterpretar". "L'únic que he fet ha estat estimar-lo i adorar-lo", ha conclòs.

stats