Societat 12/01/2022

La Fiscalia demana deu anys d'inhabilitació per a l'exregidora de Cort Aurora Jhardi

El Ministeri Públic acusa l'exedil d'un delicte de prevaricació

ARA Balears
1 min
La regidora responsable Aurora Jhardi.

PalmaLa Fiscalia demana deu anys d'inhabilitació com a càrrec públic per a l'exregidora de l'Ajuntament de Palma Aurora Jhardi per un presumpte delicte de prevaricació en la retirada de la llicència de publicitat dinàmica –per mitjà dels coneguts com a tiqueters– a locals d'oci de Palma. Segons ha informat Europa Press, la Fiscalia acusa Jhardi d'haver revocat de manera arbitrària, sense garanties i sense respectar el procediment administratiu, una autorització concedida prèviament al Grup Cursach.

Concretament, es tracta d'una llicència dels locals d'oci nocturn per fer publicitat per mitjà dels coneguts com a tiqueters. Es tracta dels relacions públiques que treballen a peu de carrer, que l'administració ha regulat amb el nom de "publicitat dinàmica".

Segons ha avançat el diari Última Hora, aquesta decisió va arribar el març de 2017, poc després de la detenció de Bartomeu Cursach. La societat Night Life Ocio SL va ser la que va impulsar la querella contra l'aleshores regidora. Aurora Jhardi va tenir el càrrec d'edil la legislatura passada, però actualment no forma part de l'Ajuntament de Palma.

stats