180 alumnes de Filologia Catalana participaran en el Congrés organitzat per la UIB

Entre aquest dimecres i divendres es faran activitats formatives de diversos àmbits 

La Universitat de les Illes Balears acull des d'aquest dimecres i fins divendres el XVIII Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana que organitzen els alumnes que cursen aquests estudis. 

180 estudiants de Filologia Catalana participaran en les diverses activitats formatives dedicades a la literatura, la gramàtica, els hispanismes, la presència de la dona en la literatura, el secessionisme lingüístic i l'obra de Blai Bonet, entre altres coses.

Les conferències, que són obertes al públic general, tindran lloc a la sala d'actes de l'edifici Anselm Turmeda. Divendres dematí es faran dues rutes literàries, una pel cemeneiri de Palma, a càrrec de Damià Pons, i l'altra per la Palma medieval, dirigida per Gabriel Ensenyat i Maribel Ripoll. 

Aquesta activitat es fa també amb el suport de la UIB, el Consell d'Estudiants, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, la Plataforma per la Llengua, l'Institut d'Estudis Catalans, l'Obra Cultural Balear, Joves de Mallorca per la Llengua i la llibreria Quart Creixent.

EDICIÓ PAPER 21/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF