Nadal
Societat 16/12/2022

La festa de Cap d'Any a Cort queda suspesa un any més

L'Ajuntament de Palma ha anunciat que es faran les campanades com abans de l'inici de la pandèmia

ARA Balears
1 min
Gent a la plaça de Cort celebrant l'entrada del 2020.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat que enguany tampoc hi haurà festa a Cort ni a la plaça Joan Carles I després de les campanades la Nit de Cap d'Any. Si bé es faran les campanades com és habitual i les persones que hi assisteixin podran quedar allà, per a aquest Cap d'Any no estan previstes ni actuacions musicals ni cap mena de celebració organitzada pel Consistori.

La regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior de l'Ajuntament de Palma, Clàudia Costa, ha explicat que, quan es varen assignar els pressupostos per a les festes de Nadal, encara estàvem en una situació de risc per la pandèmia i, per tant, es va decidir no assignar cap partida pressupostària a la celebració d'una festa per Cap d'Any, ja que una activitat d'aquestes característiques provocaria aglomeracions que incomplien la normativa sanitària d'aquell moment.

Tot i que no es farà cap mena de festa, sí que es preveu que més de 2.000 persones acudeixin a la plaça de Cort per viure l'esdeveniment. Davant això, aquest divendres han fet una revisió de la campana i del rellotge d'en Figuera per assegurar-se que tot funciona "a la perfecció".

stats