Societat 09/08/2022

Ferreries acumula 72 hores amb limitacions en el consum d'aigua per una avaria

La previsió és restablir el subministrament a les pròximes hores, a baixa pressió

Iván Martín
1 min
Un carrer de Ferreries.

MAÓEls serveis municipals de Ferreries continuen amb l'excavació de la zona on es troba l'avaria que ha deixat des de diumenge el subministrament d'aigua sota mínims. Una incidència que ha generat indignació entre la població i els empresaris, coincidint amb uns dies d'elevades temperatures.

Des de l'ajuntament informen que, a més de detectar el punt concret de l'avaria, s'ha analitzat la possibilitat d'accedir a la zona amb maquinària d'excavació i després de trobar un possible accés, s'ha procedit a l'obertura de camí. Amb l'arribada de l'excavadora s'ha pogut acabar descobrint part del tub afectat. Els tècnics han decidit l'obertura novament del subministrament d'aigua fins aquest matí que es continuarà amb l'excavació i la posterior reparació de la canonada afectada. També s'ha preparat tot el material necessari perquè quan estigui totalment excavada la canonada es pugui passar a la fase de reparació.

La previsió del consistori és restablir de manera provisional el subministrament a les pròximes hores, a baixa pressió. Cal remarcar que alguns carrers poden veure's afectats amb manca de subministrament en les hores de més consum. L'Ajuntament ha demanat comprensió a la població i l'ús racional del bé natural.

stats