Succés
Societat 03/01/2023

Dos ferits, un molt greu, en un incendi a una casa a Menorca

Es desconeixen les causes que ha provocat el foc

ARA Balears
1 min
Els bombers apaguen un incendi a una rellotgeria de Sant Miquel: "Era una ratonera"

PalmaDues persones han resultat ferides, i una d'elles està en estat greu, en un incendi que ha cremat un habitatge a Ciutadella. Segons ha informat el 061, a les 4.45 hores del matí una veïna del carrer Madrid del municipi menorquí ha telefonat als serveis d'emergències per informar que el seu domicili s'havia incendiat i que s'havia tancat a la seva habitació a l'espera de l'arribada dels bombers.

El personal del 061 li ha donat les indicacions pertinents per evitar que el foc cremàs l'habitació on es refugiava. Un cop han arribat els bombers i la Policia han aconseguit rescatar la dona, de 53 anys, però estava en estat greu per intoxicació del fum de l'incendi. Un cop han aconseguit estabilitzar-la, l'han traslladada d'urgència a l'Hospital Mateu Orfila, on està ingressada.

Durant les tasques de rescat un Policia Nacional també ha resultat ferit per intoxicació de fum, però el seu pronòstic és lleu i no ha necessitat ser traslladat al centre hospitalari. A més, una jove que vivia a la mateixa zona on s'ha produït el foc ha patit una crisi d'ansietat i ha necessitat l'ajuda del personal sanitari.

A hores d'ara es desconeixen les causes que han provocat el foc, i la Policia Nacional ha iniciat una investigació per esclarir els fets.

stats