Societat 20/08/2019

Un ferit greu a l'explosió d'un vaixell a la platja del Toro

L'altre tripulant de l'embarcació ha resultat ferit lleu

Ara Balears
1 min
Imatge de l'embarcació incendiada

PalmaL'explosió d'un vaixell que navegava per la platja del Toro aquest dimarts ha deixat un ferit greu per cremades de segon grau en el 30% del seu cos i ha provocat el caos a la platja. Segons han explicat testimonis del succés als Bombers de Mallorca, aquest dimarts s'ha produït una forta explosió en un vaixell en el qual navegaven dues persones i posteriorment s'ha iniciat un incendi. Un dels tripulants n'ha pogut sortir a temps i només ha sofert ferides lleus, però l'altre ha sofert cremades i ha estat traslladat a Son Espases on s'està estudiant si convé traslladar-lo a l'hospital de Madrid.

La Guàrdia Civil ha explicat a l'ARA Balears que l'embarcació ha sortit a les 11 h de Port Adriano i que minuts després ha explotat. Segons ha pogut saber el cos armat, al vaixell hi navegaven un pare i un fill, de 71 i 46 anys respectivament, i que el pare n'ha pogut botar a temps però el fill ha sofert cremades lleus. Es tracta d'una embarcació de 15 metres d'eslora que, segons ha confirmat la Guàrdia Civil, s'ha enfonsat després de l'incendi.

A l'incendi hi han actuat Salvament Marítim, els Bombers de Calvià i els Bombers de Mallorca, així com dues dotacions del 061, la Policia Local i la Guàrdia Civil i una hora després de l'inici del foc, l'incendi s'ha donat per extingit.

stats