Una família alemanya dona positiu en coronavirus després d'unes vacances a Mallorca

El diari sensacionalista 'Bild' ho destaca a la portada de la seva edició digital

El diari sensacionalista  Bild –un dels més llegits a Alemanya– destaca a la portada de la seva edició digital que quatre membres d'una família de Cottbus han donat positiu en covid-19 després de tornar d'unes vacances a Mallorca. Tot i això, encara no s'ha confirmat que se n'hagin encomanat a l'illa i fonts de la Conselleria de Salut han informat l' ARA Balears que no han rebut cap notificació de les autoritats alemanyes. A Cottbus, una ciutat de Brandenburg al sud-est de Berlín, feia més de tres mesos que no hi havia casos de coronavirus, segons el mateix diari. 

La parella i dues filles varen tornar diumenge d'una estada a Mallorca, que, destaca el diari, "actualment no es considera una àrea de risc". El  Bild també explica que varen volar de l'illa a Nuremberg, on agafaren el cotxe per anar a casa seva. Després de la tornada a la feina a un dels progenitors a l'empresa li feren "una prova de rutina" que donà positiu en coronavirus. 

La família està ara mateix en quarantena, així com les persones amb les quals han tingut contacte estret. Tot i així, cap dels quatre membres de la família no ha mostrat símptomes de covid-19, per ara.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF