Salut
Societat 07/03/2023

L'esposa de Bruce Willis demana als paparazzis que no cridin el seu marit pel carrer perquè pateix demència

Emma Willis ha explicat en un vídeo al seu compte d'Instagram com de difícil és que l'actor pugui sortir de casa amb seguretat

2 min
Bruce Willis al 65è Festival Internacional de cinema de Canes / Pascal Le Segretain/Getty Images

BarcelonaEmma Heming Willis, esposa de l’actor Bruce Willis, que recentment ha estat diagnosticat de demència, ha hagut de demanar als periodistes que es mantinguin a distància quan vegin l’actor en públic i evitin cridar-lo. En un vídeo publicat al seu compte d’Instagram, l'esposa del protagonista de La jungla de cristal relata el mal moments que van passar fa uns dies quan alguns fotògrafs van intentar parlar amb Willis quan el matrimoni sortia de casa per anar a veure uns amics a Santa Monica, Califòrnia.

La model, de 44 anys, expressa com de "difícil i estressant" pot ser sortir amb ell i fer que estigui "segur". "Això va per a fotògrafs i càmeres que intenten obtenir declaracions exclusives del meu marit: no us acosteu", diu al vídeo. Heming també fa una altra petició: "Sisplau, no el crideu preguntant-li com està o qualsevol altra cosa. Doneu-li el seu espai. Deixeu que la nostra família o qui estigui amb ell aquell dia pugui portar-lo des del punt A fins al punt B amb seguretat".

L’esposa de l’actor nord-americà ha demanat consell a tots els cuidadors de persones amb algun tipus de demència i als especialistes en aquest tipus de malaltia. "Qualsevol consell sobre com anar pel carrer amb els vostres éssers estimats de manera segura, sisplau compartiu-lo", afirma Heming Willis.

L'actor, que es va retirar l'any passat per culpa d'una afàsia, ha rebut un diagnòstic mèdic definitiu recentment que assenyala que pateix demència, segons ha revelat la seva família aquest febrer. Concretament, Willis pateix una demència anomenada frontotemporal, que afecta unes àrees del cervell relacionades directament amb la personalitat, la conducta i el llenguatge.

Durant gairebé quatre dècades, Willis ha protagonitzat nombrosos èxits a banda de La jungla de cristal i les seves seqüeles. Al llarg de la seva dilatada carrera destaquen títols com Armageddon o El sexto sentido. Willis va guanyar un Globus d’Or i un Emmy.

La imatge amb què la família va comunicar que Willis patia demència frontotemporal
stats