Solidaritat
Societat 05/10/2023

Eroski entrega a Projecte Home Balears 40.000 euros de la seva campanya solidària d'estiu

La companyia recull des de fa 13 anys consecutius els donatius dels clients en benefici d'aquesta ONG

ARA Balears
1 min
Joana Manresa, responsable de Relacions Institucionals d'Eroski a les Balears; Jesús Mullor, president executiu de Projecte Home Balears; Alfredo Herráez, director d'Eroski a les Balears i Antoni Parets, director de Comunicació de Projecte Home Balears.

PalmaLa cadena de supermercats Eroski ha entregat aquest dijous a Projecte Home Balears els donatius recaptats, un total de 40.000 euros, de la campanya solidària d’estiu. La companyia recull des de fa 13 anys consecutius els donatius dels clients en benefici d'aquesta ONG per a les persones amb problemes d’addicció.

La iniciativa consisteix a oferir als clients dels supermercats un objecte personalitzat a canvi d’un donatiu d’un euro. Enguany, l'objecte ha estat un quadernet per acolorir, que en aquest cas ha comptat amb la col·laboració altruista de l’artista Joan Aguiló. Els motius de les il·lustracions conjuguen escenes quotidianes familiars i un homenatge als productors locals amb altres de reivindicació social i conscienciació mediambiental.

Segons han explicat des de la cadena, un total de 40.000 unitats d'aquest quadernet han estat distribuïdes entre tots els supermercats Eroski de les Illes Balears, i s'han recaptat 40.000 euros, que han estat entregats íntegrament a Projecte Home Balears. En l'acte hi han participat el president executiu i el director de comunicació de Projecte Home Balears, Jesús Mullor i Antoni Parets; el director d'Eroski a les Balears, Alfredo Herráez, i les responsables de comunicació i de relacions institucionals, Xisca Pol i Joana Manresa, entre altres responsables d'ambdues organitzacions.

stats