Societat 31/03/2022

Les entitats mediambientals de Menorca reben el reconeixement del govern espanyol

Els guardons han estat per a l'Obsam i el GOB

Iván Martín
1 min
Representants polítics i entitats premiades fent la tradicional foto de família.

MAÓUns representants de la Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera han entregat aquest dijous al Consell de Menorca els reconeixements al Compromís Mediambiental a l'Observatori Socioambiental de Menorca (Obsam) i al GOB, per la seva tasca d'educació ambiental i desenvolupament econòmic sostenible. Els guardons són atorgats per l'Organisme Autònom de Parcs Nacionals del Ministeri per la Transició Ecològica.

El secretari del Comitè Espanyol del Programa MaB i responsable de Relacions Internacionals i Reserves de la Biosfera de Parcs Nacionals, José Cantos, ha destacat que aquesta primera edició dels reconeixements s'emmarca en el 50è aniversari del programa Home i Biosfera de la Unesco, i ha remarcat l'extraordinària tasca de les dues entitats a la Reserva de la Biosfera.

Per la seva banda, el conseller de Medi Ambient, Josep Juaneda, ha emfatitzat el treball que fan l'Obsam i el GOB: "Són dues organitzacions fonamentals a la vertebració de tota mena d'accions per a la conservació i el desenvolupament sostenible de Menorca. Són imprescindibles per aconseguir més quotes de sostenibilitat".

Les entitats de la primera edició d'aquests premis es van donar a conèixer el passat mes de desembre, i es distingiren un total de 17 organitzacions de tot l'estat espanyol.

stats